NieuwsVoordelig steigerhout: Party2rent heeft per 1 Juni het verhuurbedrijf van voordeligsteigerhout.nl overgenomen. Met deze uitbreiding van ons assortiment bieden wij nu ook luxe steigerhouten meubelen aan voor feest en evenementen! Bezoek onze nieuwe website!
 
    


BBQ deals: bij ons bestel je de lekkerste BBQ menu’s. Heerlijke vleesschotels voorzien van de lekkerste salades, inclusief stokbrood en diverse sausjes. Informeer naar onze mogelijkheden en prijzen.De Ofyr: op deze excusieve vuurschaal bereiden onze koks of vuurmeester de lekkerste gerechten. Voor catering met een high class uitstraling is deze prachtige buitenkeuken een absolute aanrader! Onze chefkok maakt graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen!

De veldkeuken:  groot – groter – grootst, met onze unieke veldkeuken bereiden wij gerechten voor grote(re) groepen. De veldkeuken wordt getrokken door een stoere 4x4 brandweerauto en is een absolute eye catcher op je feest of evenement. Onze koks serveren uit de veldkeuken de lekkerste pasta gerechten, broodjes beenham , rijsttafels, maaltijdsoepen of stampotten. Ideaal voor scholen, scouting, bedrijfsfeesten of catering voor grotere groepen. Bel voor de uitgebreide mogelijkheden!

Golf & diner: altijd al eens willen kennismaken met golf of eens spelen op een andere baan? Wij verzorgen de leukste golf arrangementen op de prachtige 18 holes baan in Exloo. Dit is een laagdrempelige golfbaan op de Drentse hondsrug waar iedereen die geinteresseerd is kennis kan maken met deze prachtige sport. Ook zonder ervaring of GVB kunt u op deze baan spelen en een introductieworkshop is mogelijk! In restaurant de zoerschehof verzorgen wij graag je welkom en serveren de lekkerste gerechten, lunch of diner na afloop. Zie www.golfparkexloo.nl voor onze mogelijkheden.


Mini Maggie: het kleine zusje van onze grote foodtruck. Mini Maggie is een originele brandweer auto die wij hebben uitgerust met een houtgestookte Amalfi pizzaoven.  Met deze kleine foodtruck heb je volop bekijks en bak je de lekkerste pizza’s. Met onze versie ingredienten, een prachtige houtgestookte oven en onze koks maken je feest helemaal compleet!

 
Peter Kuil en Judith Carsouw mogen zich een jaar lang de Sympathiekste Ondernemer en Onderneemster van Groningen noemen. Het tweetal ontving in bioscoop Kinepolis de meeste stemmen van collega-ondernemers.

De verkiezing kende een primeur, want voor het eerst kon zowel een man als een vrouw zich kronen tot sympathiekste ondernemer van Groningen. Peter Kuil uit Groningen was bij eerdere edities van de verkiezing al bij de eerste drie geëindigd en wist deze keer te winnen. Zijn broer Jacob - van bandenspecialist Kuil Banden uit Stad - mocht de titel in 2015 al opeisen.   

Trofee
Judith Carsouw van Partytent2rent uit Harkstede was voor het eerst genomineerd en werd meteen uitgeroepen tot Sympathiekste Onderneemster van 2017. Zowel Carsouw als Kuil ontvingen de trofee, die gekoppeld was aan de verkiezing, uit handen van Groninger wethouder Joost van Keulen. 

(bron: RTVNoord.nl, 23-01-2018)

Powered by webXpress